Hlavní obsah
Článek

Pánové, co se rádi podívají na zprávy, které čtou nahé krásky, se mohou těšit na nový šťavnatý přírůstek.

Novou moderátorskou posilou nahých zpráv RedNews se na nováckém kanálu Fanda stane sympatická, usměvavá a samozřejmě sexy kočička Tereza, jež uspěla v soutěžním konkurzu a již dnes bude provokovat všechny po nahotě toužící diváky na televizních obrazovkách.

O tom, že se jedná o opravdu prvotřídní krasavici, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Kráska při troše fantazie připomíná svou jmenovkyni, mladou moderátorku Terezu Pergnerovou.

Pohledná blondýnka z Prahy zaslala své fotografie do soutěže a následně se zúčastnila castingu. Kamerové zkoušky se jí vydařily a nakonec se stala vítězkou s možností uvádět opravdu žhavé televizní zpravodajství.

Tereza už má s kamerou zkušenosti, přesto ale byla před závěrečnou zkouškou, která znamenala její přijetí mezi moderátorky nahých zpráv, trochu nervózní. Pro RedNews se Tereza rozhodla, protože má ráda výzvy, chce zkusit něco nového, a ráda ukazuje své svůdné křivky. A co považuje Tereza za své největší přednosti? „Své nahé tělo a postavu,“ měla hned jasno sličná blondýnka. Pro práci, která na ni čeká, ideální odpověď.

Reklama

Další články

Načítám