Hlavní obsah
Článek

Manželka herce a moderátora Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59), která se koncem listopadu ošklivě zranila, když spadla ze schodů a přivodila si dvojnásobnou zlomeninu stehenní kosti, bude muset pod kudlu. „Ortéza nepomohla, čeká mě operace,“ prozradila Super.cz zničená Hanka.

Ta kvůli bolestem nemohla několik týdnů spát, ale přesto doufala, že chirurgický zákrok nebude třeba. „Lékaři bohužel rozhodli, že operace je nezbytná, jinak mi to nesroste. V neděli pro mě přijede sanitka, pojedu do špitálu, a v pondělí jdu na sál,“ řekla nám Krampolová.

Ta má z operace strach a proto doufá, že chirurgové zvolí méně invazivní metodu operace. „Buď mi nohu z boku rozříznou a dají mi do ní tyč, nebo mi to spojí šrouby. A to by bylo horší. Hlavně se děsím té bolesti potom. Snad nebudu mít zkažené Vánoce,“ bojí se manželka moderátora Nikdo není dokonalý.

Nebýt jeho, v posledních týdnech by Hanka byla ztracená. „Bohužel neměl čas ani nikdo z příbuzných, aby přijel a pomohl mi. Nakonec se ozval obrovský gentleman Jiří Horák, pořadatel charit, který mi dal k Vánocům velký dárek. Sehnal paní s autem, která k nám bude po mé operaci chodit na pět hodin denně a bude mi se vším pomáhat. Bez toho by to nešlo. Jirkovi Horákovi tímto moc děkuju,“ dodala žena oblíbeného herce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám