Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) vydala novou knížku. Jmenuje se Přítelkyně a obsahuje dvě novely o ženském přátelství. První je o vztahu s mladším mužem, který momentálně sama spisovatelka prožívá, druhá o střídavé péči a mukách, která prožívá žena, když ji chce manžel připravit o čas strávený s jejími dětmi. "Samozřejmě se stavím na stranu žen, takže čekám od pánů tvorstva drsné reakce," přiznala Super.cz Bára.

Jak bývá zvykem, na křtu se předčítaly úryvky z knihy a právě part o střídavce padl na herečku Ivanu Jirešovou (47). Právě ona ale prožívala těžké chvíle, když byla její dcera soudem rozdělena mezi ni a jejího expartnera. Každé dva týdny se jí musí vzdát a prožívá s ní také jen každé druhé Vánoce.

Na jejím hlase bylo znát, že se jí příběh opravdu hodně dotýká. "Ivaně jsem dala vybrat. Nenutila jsem ji, aby četla právě tohle. Známe se už dlouho, z vydavatelství, když ještě nebyla tak úspěšná herečka a pracovala jako kosmetická redaktorka. Ale je profesionálka. Zvládla to skvěle," řekla nám spisovatelka, která na křest pozvala samé své dobré kamarádky.

Kromě Ivany se čtení ujala Jitka Čvančarová (46), nechyběla návrhářka Táňa Kovaříková nebo královna Pařížské Tamara Kotvalová (60), která Báru podporuje v jejích charitativních projektech.

Bára se nám pochlubila také tím, že už v srpnu se začne točit další film podle její knhy. Tentokrát jde o román Pohádkář a hlavní roli by měla ztvárnit Eva Herzigová.

Reklama

Další články

Načítám