Hlavní obsah
Článek

Tajemství neúčasti Ivety Bartošové (†48) v novém interaktivním muzikálu Naháči je prozrazeno! Jak se Super.cz podařilo zjistit, za odmítnutím čerstvě zaláskované zpěvačky jsou její přemrštěné finanční požadavky. "Při jednáních padla neuvěřitelná částka. Management Ivety chtěl před podpisem nevratnou zálohu ve výši jednoho miliónu korun. Byl to směšný požadavek. Proto Iveta v Naháčích hrát nebude," prozradil Super.cz zdroj z muzikálu.

Jeho slova nepřímo potvrzuje i producent díla Slávek Boura. "Jednání s Ivetou Bartošovou bohužel zkrachovala kvůli jejím nereálným požadavkům. Přejeme jí v další práci mnoho štěstí. Roli místo ní získala Sisa Sklovská," sdělil Boura.

"Nevím, proč to vůbec medializují. My se s Ivetou rozhodli, že k tomu nebudeme nic říkat. První představení se kryly s termíny Ivetiných koncertů na Slovensku. Proto jsme nabídku odmítli. Jinak to nemá cenu řešit," uvedl manažer Ivety Bartošové Richard Dušák.

V úterý Boura s autorem hudby Jarkem Šimkem představil projekt Naháči novinářům. Akce na zahrádce restaurace Mušketýr v centru Prahy se zúčastnili například Daniela Šinkorová, Ruda z Ostravy, Martin Maxa, David Gránský nebo Zbyněk Drda. Nechyběl ale ani kontroverzní politik, bývalý starosta Prahy 5 Milan Jančík. "Pan Jančík dostal nabídku hrát v našem muzikálu. Nesmíme zapomínat na to, že je to vystudovaný výborný operní pěvec," řekl novinářům Boura, načež se z hloučku přihlížejících ozvalo hlasitě: "A hlavně je to výborný zloděj a podvodník," prohlásil kdosi v narážce na řadu podivných kauz okolo bývalého politika. Celé osazenstvo restaurace se začalo hlasitě smát. Jančík se pak s rozpačitým úsměvem na tváři z akce vytratil.

Premiéra Naháčů je plánována na 4. října 2011 v Pyramidě na pražském Výstavišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám