Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (52) se chtěla po rozchodu s podnikatelem Vladimírem Waasem vyhýbat společnosti, aby nemusela čelit nekonečným dotazům, proč ho pustila k vodě. Ale nějak se jí to nedaří.

Je to ovšem díky aktivitám pro nadační fond Kapka naděje. Po show Královny popu se vypravila na znovuotevření obchodu jednoho módního řetězce, kde bude po celý měsíc k dispozici kasička, do níž půjde část tržby právě pro Kapku naděje a mohou tam přispět i nakupující.

Sama Vendula si v obchodě také vybrala. Ovšem nikoli pro sebe, ale pro syna. "Kubíka čeká pyžamová párty a protože je doma zvyklý spát ve slipech, tak to bude vlastně jeho první pyžamo," svěřila Vendula, která dorazila ve svých oblíbených šatech od Táni Kovaříkové, které pořádně zdůraznily její více než dobře vyplněný dekolt. Že by jím ale lákala nového adepta na přítele, to popírá. Na nový vztah prý ještě není připravená.

Reklama

Další články

Načítám