Hlavní obsah
Článek

Jeden z největších krasavců mezi českými herci Jan Dolanský žije s hereckou kolegyní Lenkou Vlasákovou, kterou můžeme pravidelně vídat na televizní obrazovce v seriálu Cesty domů. Maminka čtyř dětí má zřejmě svých starostí dost a mimo objektivy a kamery se téměř nelíčí.

S kolegy ze seriálu jsme ji potkali na další z charitativních akcí, kterým se protagonisté Cest domů věnují pravidelně. A Lenka si udělala čas a ve svém nabitém programu našla chvilku a pomáhala v kavárně Vesmírna.

To je kavárna, v níž probíhá pracovně-tréninkový program pro lidi s mentálním a kombinovaným postižením a duševním onemocněním, kteří tu pracují jako barmani a číšníci. Právě jim pomáhali známí herci obsluhovat hosty.

"Dřív, než jsme se odstěhovali, tak jsem sem s dětmi občas chodila. Líbí se mi, že je tu klid, nekouří se tady a kavárna je vybavená i pro maminky s dětmi," svěřila Lenka. A jak se jí obsluhovalo? "Připadala jsem si dost nemotorně. Překvapilo mne, že s tácem plným lahví s vodou se nechodí tak jednoduše a skleničky se na něm příšerně klepou. Je štěstí, že jsem nic nerozbila," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám