Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární zpěvačka Marie Rottrová (82) už desítky let okouzluje své fanoušky nesporným půvabem, neutuchajícím temperamentem a mladistvou vizáží.

Za své přednosti se nikdy nemusela stydět, což dokázala už před dlouhými jednatřiceti lety, když v pořadu Československé televize Zpěváci na kraji nemocnice, ve kterém naše pěvecké celebrity parodovaly slavný český seriál, neváhala ukázat své ňadro v průhledné podprsence!

Co se skvělé postavy týče, mnoho se nezměnilo ani poté, co Rottrová překročila sedmdesátku. O tom, že zraje jako kvalitní červené víno, nemůže být pochyb. Přesvědčit se o tom mohli všichni její fanoušci, kteří v úterý zavítali na koncert Královen popu.

Rottrová se totiž i přes svůj pokročilý věk neváhala obléknout do šatů s parádním výstřihem a pořádným rozparkem. I mnohem mladší zpěvačky tak při pohledu na její božskou postavu musely blednout závistí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám