Hlavní obsah
Článek

O modelce Dominice Mesarošové (38) už léta nepřejícníci prohlašují, že ji muž začne zajímat až poté, co zkontroluje obsah jeho konta náležícího k jeho minimálně zlaté kreditce. Pověst zlatokopky se jí nikdy nepodařilo zlomit. O to víc zaráží její nejspíš upřímné vyznání, co by jí udělalo největší radost jako dárek. „Majetek už mám, potěšila by mě kytička!“ šokovala nás.

„Co bych poradila pánům, kteří by mi chtěli dát dárek? Muž mě vždycky potěší alespoň malou kytičkou. Ano, slyšíte správně, kytičkou,“ opakovala raději svá slova, protože zpozorovala naše nevěřícné pohledy. Zdá se tedy, že pokud zlatokopkou skutečně byla, „nazlatokopila“ si už tolik, že ji hmotné statky přestaly zajímat.

„Žádné diamanty a tak podobně! Co se týče aut a baráků a ostatních podobných věcí, to už mám. Teď už tedy potřebuju jen tu lásku a pozornost,“ přísahá Dominika, která se přitom podle své přítelkyně nedávno rozešla s bohatým česko-německým podnikatelem právě proto, že jí dával malou apanáž.

Ani s šekem na plastiku by u operativně upravené silikonové sexbomby nikdo nepochodil. „Ten bych rozhodně darovala někomu dalšímu,“ dodala modelka, která nedávno pokřtila kalendář plný svých velmi odvážných fotek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám