Hlavní obsah
Článek

Sportuje jako málokdo v jeho věku, přesto si je Jiří Krampol (85) vědom toho, že poslední hodinka může na pána jeho věku udeřit kdykoliv. Herec a moderátor pořadu Nikdo není dokonalý, který již brzy oslaví kulaté pětasedmdesátiny, má proto jasné přání. „Chci klidnou, tichou a rychlou smrt. A doklepat to relativně ve zdraví,“ prozradil Super.cz miláček žen a dívek.

I když se Jiří sem tam podívá do občanky, pohled na datum narození ho nevystraší. „Stáří mě neděsí. Jenom mám panickou hrůzu z toho, abych někde neležel a nebyl odkázaný na pomoc ostatních. Kdyby mě kleplo, tak to mi nevadí,“ říká překvapivě upřímně herec. Ten už dostal dopředu originální přání.

„Když jsme točili díl Nikdo není dokonalý k mým narozeninám, lidé mi tam posílali zdravice. Josef Klíma (z nováckého pořadu Na vlastní oči – pozn. red.) mi tam přeje krásnou věc: ‚Nevím, jestli to uneseš, ale mám pro tebe jedno přání. Až to přijde, přeju ti klidnou, tichou a rychlou smrt.‘ Možná to zní blbě, ale je to veliký štěstí,“ ví své Krampol, který se dle nálady po probuzení občas cítí jako sedmnáctiletý jinoch, jindy zase tak, jako by mu bylo o sto let více.

A co si přeje k nadcházejícímu jubileu on sám? „Aby mě pánbůh ve zdraví zachoval a abych byl spokojený a mohl něco dělat. Abych to takzvaně doklepal relativně ve zdraví,“ uzavřel Jiří Krampol na nedávném tenisovém turnaji v Hradci Králové.

Reklama

Další články

Načítám