Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká modelka a finalistka reality show Vem si mě předvedla, jaké nosí spodní prádlo. Na křtu kalendáře Pomozte nám si sedla v krátkých šatičkách tak nešikovně, že předvedla kalhotky. Kdo by u modelky čekal sexy krajku, má smůlu. Tereza Zimová si užívá pohodlnou bavlnku, a co teprve ten vzorek?!

Zimová předvedla červené kalhotky s obrázky pejsků. "Krajku má každá, já frčím v hafanech. A ani jsem nevěděla, že budu dnes tak stylová. Jsme na křtu kalendáře, jehož výtěžek jde pejskům z útulku, a tak se i dost hodí," řekla Super.cz s úsměvem modelka a dodala, že takových kousků má doma plný šuplík. Kalhotky zásadně nakupuje u Victoria's Secret, a to v akci 5 kusů za výhodnou cenu.

Že předvedla své spodní prádlo, to vůbec neřeší. "Já myslím, že to už ukázala snad každá modelka a bylo toho k vidění ještě mnohem víc," dodala Zimová na křtu kalendáře, který za 87 tisíc korun vydražil fotograf Robert Novotný s přáteli. Výtěžek poputuje na pomoc opuštěným a nemocným pejskům v poděbradském útulku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám