Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý zpěvák Martin Pošta se rozhodl pověsit muzikálovou kariéru na hřebík. Frontman kapely Poste Restante a populární showman, který si na koncertním pódiu neváhá stáhnout kalhoty a potěšit četné fanynky v červených trenýrkách, už nechce být jen nástrojem muzikálových producentů.

"Byl jsem velmi často obsazovaný muzikálový herec ve všech muzikálových divadlech v Praze. Majitelé nebo producenti těchto divadel si na mě dělali nárok, jako bych jim patřil," uvedl zpěvák, který o odchodu z muzikálů uvažuje už dva roky, protože pro něj ztratily vnitřní naplnění a hodnotu.

Zásadní roli v jeho rozhodnutí sehráli manželé Landovi. Nejprve Mirjam Landa, která ho prostřednictvím produkce obsadila do připravovaného muzikálu Klíč králů, a to pod podmínkou, že nepůjde do žádného jiného muzikálu. Pošta se ale později ze stránek divadla dozvěděl, že si v muzikálu nezahraje.

"Takže jsem přišel o práci minimálně na půl roku. Musel jsem žádat producenty v každém divadle, jestli můžu hrát jinde. Minimálně dvakrát jsem musel odmítnout nabídku z jiné produkce, protože ti producenti se prostě neměli rádi," dodal rozčarovaný zpěvák.

Poslední kapkou k zásadnímu rozhodnutí skončit v muzikálech byl kontroverzní projev Daniela Landy (55) na Českém slavíkovi, který mimo jiné prohlásil, že končí se zpěvem, protože ho nenaplňuje jeho práce. "Když jsem ta slova slyšel, mé srdce zaplesalo a já si řekl, že to jde, že neumřu, když odejdu a půjdu jinou cestou. Dan mě velmi inspiroval a moc mu za to děkuji," vzkázal Landovi Pošta, který se v muzice bude věnovat už jen své kapele Poste Restante.

"Teď se budu kapele věnovat mnohem víc než předtím," těší se s tím, že už si našel i další novou pracovní náplň. "Čeká mě krok do neznáma. Nemám nic, co bych teď okamžitě začal dělat. Ale už delší dobu koketuju s myšlenkou, že se budu věnovat koučingu. Už třináct let mě podobné věci zajímají, absolvoval jsem několik seminářů zaměřených na osobní rozvoj a transformaci. Takže se v nejbližší době ponořím do sebevzdělání v této oblasti a věřím, že budu dobrým koučem, že pomůžu lidem a firmám najít příčiny jejich problémů a společně s nimi pracovat na jejich odstranění," uzavřel Pošta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám