Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda seriálu Gympl s (r)učením omezeným Sára Sandeva, jež zde představuje Nikol Matulovou, dívku, která trpí komunikační poruchou, sice šestnácté narozeniny oslaví až koncem června, avšak už dnes by jí mnozí tipovali o pár let víc. Tahle nebesky půvabná dívenka má spalující pohled éterické víly. Podívejte se na nejčerstvější snímky budoucí herecké hvězdy první velikosti!

Sára se se slavnými kamarádkami (dvojnicí Andrey Verešové Andreou Žiačikovou a dvojnicí Seleny Gomez Sabinou Rojkovou, jejíž snímky vám Super.cz také přinese) zúčastnila fotografického projektu Víly, při němž chtěla fotografka Petra Kropáčová zachytit prchavou krásu a nevinnost mládí. A v případě makedonské rodačky Sáry se jí to dokonale povedlo.

„Naším cílem bylo udělat fotografie křehce dívčí s velmi jemným líčením tak, aby vynikla Sářina přirozená krása a její exotický původ. Sára je před objektivem velmi přirozená a tvárná. Fotit ji pro mě coby fotografku je jako za odměnu,“ svěřila se Super.cz autorka snímků Petra Kropáčová už před časem.

A co na roli fotomodelky říkala sama Sandeva? „Moc se mi líbí. Ale přestože je focení mou velkou vášní, největší bylo, je a bude bezesporu herectví,“ uvedla křehká krasotinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám