Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kostýmní výtvarnice Michaela Horáčková je sice vdaná za miliardáře Michala Horáčka, s nímž má dvouletou dceru Julii, ale doma nesedí. Svou práci v podstatě nepřerušila a nyní připravuje nové kostýmy pro muzikál Lucie - větší než malé množství lásky v Hudebním divadle Karlín.

Kostýmů navrhla téměř tři stovky, nejkrásnější jsou prý pro představitelku titulní role, kterou ztvární na střídačku Emma Smetana (36) a Barbora Poláková (40). "Ale baví mne i kostýmy bláznů, v jeden okamžik mají třeba pytlíky přes hlavu," vyprávěla Super.cz Míša.

Když jsme se jí zeptali, zda i v jejím případě platí rčení o kovářově kobyle, která chodí bosa, zasmála se a svěřila, že ano. "Ráda jsem nosívala šaty a sukně, abych vypadala žensky, ale od té doby, co jsem maminka hodně čilé dcery, musela jsem na to zapomenout. A nejraději chodím v černé," prozradila.

A jak obléká dcerku? "Moje zásada je, že děti jsou nejšťastnější, když mají lásku, svobodu a špinavé tepláky. Julinka určitě nechodí pořád v modelech od Escada Kids, i když takové doma samozřejmě také máme. A jestli nosí růžovou? Jistě, je blondýnka po mně, takže jí sluší," popsala sympatická výtvarnice.

Svěřila také, v jakém oblečení má nejraději manžela. Je to prý styl letního italského šviháka. "Džíny, lněná košile a separátní sako mu sluší nejvíc," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám