Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stačí jen pár týdnů, aby se Dara Rolins (51) a Patrik Rytmus Vrbovský (47) neobjevili bok po boku ve společnosti a novináři už vytvářejí teorie o rozchodu slavného páru. Popová diva se tomu jen směje: „Že je to pořád baví."

Dara se nám svěřila, že se s partnerem na veřejnosti objevuje, jen když je to vyloženě nutné. „Neznám nikoho, kdo by si do práce vodil svého partnera. Kuchař, sekretářka, lékař. O nich si přece taky nikdo nemyslí, že jsou rozešlí, když jim v práci jejich polovičky nedýchají na záda," kroutí hlavou Rolins.

Jelikož je soukromý život obou umělců už tak dost veřejný, tak se o své soukromí chtějí dělit jen minimálně. „Když jsme byli porotci Hlasu, bylo logické, že nás bylo pořád vidět. Na obrazovce i na společenských akcích, které byly součástí smluv," vysvětluje Dara důvod, proč nastala změna jejich veřejné prezentace.

Dvojice si je vědoma toho, že více zamilovaných fotek a článků popisujících jejich láskyplné příhody je slavnějšími neudělá, a proto na svém chování nehodlají nic měnit.

Reklama

Další články

Načítám