Hlavní obsah
Článek

Finalista první řady Česko Slovenská SuperStar Jan Bendig (30) se problémů asi jen tak nezbaví! Jen krátce poté, co vyšla najevo skutečnost, že mu kdosi ublížil uveřejněním falešné nahé fotografie, se ukazuje, že na něj má kdosi vážně spadeno. Nyní mu ukradli písničky, pachateli hrozí až několikaleté vězení.

Na světově známý videoserver kdosi totiž umístil bez souhlasu autorů, tudíž nezákonně, aktuální nahrávky z cédéčka, na němž se Bendig podílel. Deska „WINX Club Ta pravá magie“ k slavnému dětskému animovaného seriálu o vílách, který slaví úspěch i v České republice, vyšla u nás v licenci a kromě Honzíka na ní zpívají i třináctiletá zpěvačka Veronika Mertová a devítiletý šoumen Samuel Gyertyák. Všichni tři jsou ze zlodějny znechucení.

„Člověk na tom dře a pak si to někdo sprostě odcizí. Nehoráznost,“ zlobí se nešťastná trojka zpěváků, která k cédéčku jede i úspěšné turné zábavných akcí WINX show. Pachatel má ale smůlu – italská firma Rainbow, majitel práv k písním, které do češtiny otextoval manžel Ivany Jirešové Viktor Dyk, se do věci tvrdě obula a tak se zloději mají na co těšit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám