Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Martina Dejdara (59) pár dní zdobí pořádné šrámy v obličeji a podlitina na čele. "To je následek první korepetice s Jankem Ledeckým," smál se na tiskové konferenci, kde se přestavoval nový muzikál Janka Ledeckého a libretisty Jana Potměšila Vánoční dárek. Posléze ale dodal, že šlo o vtip.

"Stala se mi úplná banalita. Šel jsem po ulici, četl si zprávu a narazil do visící větve hlavou," řekl Super.cz Dejdar. "Manželka mě nebije, žádná rvačka se nekonala. Ledecký mě taky nemlátí. Ani jsem nedostal pukem na hokeji. Naprosto banální, úplně debilní. Prostě blbá větev," směje se Dejdar, který v novém muzikálu ztvární hlavní roli.

Dejdarovi se pracovní příležitosti jen hrnou. Točí tři filmy. Od října bude hrát v muzikálu. Na podzim také místo Jana Krause zasedne v porotě Česko Slovensko má talent. "Je to největší soutěž svého druhu na světě. Líbí se mi, jsou tam fajn lidi, mám to rád," říká Dejdar.

Bude taky nekompromisní jako jeho předchůdce Kraus? "Když se mi nebude něco líbít, tak to určitě rázně řeknu," dodal s úsměvem Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám