Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe deset nejkrásnějších dívek, které se již za tři měsíce utkají o titul České Miss a jedna z nich nahradí úřadující královnu krásy Terezu Chlebovskou. Mezi finalistkami jsou jen tři blondýnky, jedna zrzka a jednoznačně letošnímu ročníku kralují brunety.

„S výsledkem semifinále jsem velmi spokojena. Rozhodování poroty nebylo jednoduché. Opět se potvrdilo, že dívky přípravu nepodceňují a jen krása nestačí," řekla ředitelka České Miss Michaela Maláčová, jejíž soutěž krásy má nová pravidla. Proto do finále postoupilo pouhých deset dívek.

"Deset dívek tedy pojede na soustředění, projde přípravou, hlasováním partnerů a celým pořadem. Od začátku do konce o vítězce České Miss 2013 rozhodnou diváci bez zásahu poroty a postupného vyřazování," dodala Maláčová.

O osudech dívek v semifinále rozhodovali vedle Maláčové také nová Miss Earth Tereza Fajksová, Česká Miss World Linda Bartošová, Mr. World Milan Nevosad, moderátor finálového pořadu Libor Bouček a DJ a moderátor Pavel Cejnar.

V lednu čeká finalistky soustředění na Filipínách a 23. března 2013 se v přímém přenosu na TV Prima rozhodne, která z nich se stane novou královnou krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám