Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstaršího syna herce Karla Heřmánka (76) už dobře známe. Karel junior se dal také na herectví, objevuje se v seriálech i na prknech, která znamenají svět. Navíc chodí s půvabnou kolegyní, zrzkou Nikol Kouklovou. Druhý syn Josef také přičichl k múzám a studuje režii.

A teď konečně manželé Heřmánkovi ukázali i nejmladšího potomka. S Františkem, který se narodil v roce 2002, si vyrazili na promítání fantasy filmu Hobit, které se pořádalo v rámci oslavy pátých narozenin kanálu Nova Cinema.

A klučina byl dost v šoku, když se kolem něj seběhli fotografové. Na rozdíl od svých rodičů a nejstaršího sourozence na to ještě není zvyklý. Přesto ale ochotně s mámou a tátou zapózoval a předvedl i rošťácký úsměv.

To dcera Ivany Jirešové (47) Sofie už je na blesky fotoaparátů zvyklá, a když s maminkou dorazily do kina, tvářila se spíš znuděně. Zato Tomášové, kteří moderují Snídani s Novou, předváděli před objektivy jako obvykle své žertíky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám