Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Něžná okatá brunetka Klára Issová (34) se objevila v pro ni naprosto netypické roli. V bláznivém propagačním videu si totiž zahrála drsnou gestapačku!

V podvazcích a s bičem v ruce se jindy půvabná herečka proměnila v nebezpečnou dámu, z níž jde strach, a u výslechu byla naprosto nekompromisní. Přesvědčit se o tom můžete v našem videu.

Issová s nadsázkou sobě vlastní propaguje tímto způsobem novou divadelní hru PanzerFaust, kterou má na svědomí amatérský soubor Kabaret Caligula, v níž Issová jako profesionální herečka ztvární jednu z rolí.

„Protože nám ještě stále chybí peníze na scénu a kostýmy, oslovili jsme diváky a fanoušky prostřednictvím tohoto propagačního videa, aby nás podpořili například tím, že už si dopředu koupí vstupenky na představení souboru či zakoupí různé bonusové materiály,“ vysvětlila Super.cz Issová, již pro spolupráci s divadelním souborem oslovil režisér Jakub Sommer.

„Kluci z Kabaretu Caligula jsou spolužáci z gymplu, kteří se od osmnácti let věnují divadlu, ač nejsou vystudovaní herci. Už mají spoustu úspěšných představení a hodně fanoušků. Režisér Jakub Sommer mě oslovil jako profesionální herečku, zda bych s nimi nehrála v jejich divadelní hře PanzerFaust. Přečetla jsem si scénář, který mě hned zaujal, a šla jsem do toho,“ prozradila Issová.

Sympatická herečka si v bláznivé sci-fi komedii s punkovými prvky zahraje kladnou hrdinku Markétku. Přípravy neotřelé divadelní hry plné ďábelsky chytrého humoru jsou právě teď v plném proudu. Premiéra úderného zpracování faustovského tématu je naplánovaná na 22. a 23. září na prknech Paláce Akropolis.

Reklama

Další články

Načítám