Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stále ještě nemáte vánoční dárky a nechce se vám ztrácet čas jejich sháněním v mrazivém počasí? Nevadí, právě na vás, kteří necháváte nákup dárků na poslední chvíli, myslíme. Máme to totiž stejně. Takže se pohodlně usaďte, uvařte si kávičku a vybírejte. Bez stresů, zimy a davů lidí.

Vánoční dárky na poslední chvíli - náš dárek pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože chceme ušetřit starosti právě všem zapomnětlivcům, připravili jsme na poslední předvánoční týden tuto skvělou akci. Můžete u nás nakoupit dárky pro celou rodinu nebo jen drobnost, ale za objednávku nad 600 Kč máte dopravu ZADARMO. Pokud objednáte do čtvrtka 20. 12. 2012 do 12:00 hodin, bude vám zásilka doručena do Vánoc.

Dárky pro každého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U nás naleznete vše na jednom místě, bez stresu a davů lidí. Dárky máme opravdu pro každého – od praktických věcí do domácnosti, například řadu nádobí s keramickým povrchem BIOPAN® nebo ekologickou drogerii, přes designové i klasické interiérové doplňky až po módu a módní doplňky. Dárky pro koho si vzpomenete - pro celou rodinu i maličkosti pro přátele.

Drobnosti na poslední chvíli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milovníci praktických a designových dárků si jistě vyberou z nabídky domácích pomocníků. Vychytávky ve veselých barvách určitě potěší každého z rodiny, ale také např. kamarády. Nejoblíbenějším výrobkem z této řady je podle ohlasu našich zákazníků jednoznačně Sítko na sypané čaje z keramiky a silikonu za pouhých 69 Kč.

Už máte svoje TULÍTKO?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ANATOMIXX® je nová řada výrobků, která představuje revoluci ve spánku a relaxaci. Výrobky jsou vyrobeny ze 100% ANATOMIXX® paměťové pěny, která reaguje na hmotnost a tělesnou teplotu těla. Díky tomu dochází ke zlepšenému prokrvení a spánek je tedy klidnější a pohodlnější. V nabídce máme např. tulítko (mořský koník 6v1), polštář s termoregulační funkcí 2v1, platformu na matrace a další zajímavé a tělu prospěšné doplňky.

Do Vánoc to stihneme

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte obavy, že vaše objednávka nebude doručena do Vánoc, můžeme vás ujistit, že když vaši objednávku odešlete do čtvrtka 20.12. 2012 do 12.00 hodin, bude vám do Vánoc doručena. Tak už na nic nečekejte a v klidu vybírejte, určitě vás něco z nabídky více než 6000 produktů zaujme.

Další články

Načítám