Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češi objevili v předvánočním období doslova nový sport. Předhánějí se v tom, kdo více ušetří za vánoční dárky. Jejich blízcí přitom zkrátka nepřijdou, množství i kvalita dárků zůstávají stejné jako jindy.

Ušetřete při nákupu vánočních dárků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když řekneme, že Češi výrazně šetří na vánočních dárcích, může to v mnoha domácnostech vypadat na hodně hubené Vánoce. Jenže tak tomu není, dárků bude pod stromečkem obdobné množství, jako obvykle. Lidé jenom za dárky podstatně méně utratí. A ještě k tomu nakoupí pohodlně.

Veškeré slevové portály pohromadě – pohodlné vánoční nákupy na internetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Portál Slevín.cz totiž nabízí přehled všech atraktivních slev na slevových portálech českého internetu. Představuje tak snadné řešení, jak se vyhnout tlačenicím v obchodech a hektickému shánění dárků na poslední chvíli. Z nepohodlného nakupování drahých dárků se tak stává klidná činnost, kterou lze zvládnout z pohodlí domova a ještě výrazně ušetřit. Zároveň na Slevíně probíhá Velká vánoční soutěž, kde můžete vyhrát třeba nový iPhone 5, iPad mini nebo pobyt v Grandhotelu v maďarském Debrecíně či mnoho dalších z celkových 10 000 cen v hodnotě více než půl milionu korun. Stačí se zaregistrovat na www.slevin.cz/soutez a doporučit minimálně jednoho svého přítele.

Vyhrajte nový iPhone 5 nebo další z 10 000 cen!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu z pohodlí domova lze běžně uspořit více než 40 %, výjimkou však není ani více než 70% úspora. Nákup na Slevín.cz se tak vyplatí, i když už máte dárky vybrané, stačí si ověřit, zda vámi vybraný kousek není k dispozici za lákavou cenu právě tady. Portál má navíc skvělou novinku – Vánočního rádce. Ten dělí nabízené zboží podle toho, pro koho má být určeno: pro děti, pro tátu a mámu, pro manželku a milenku, pro manžela a milence nebo pro přátele.

Další články

Načítám