Hlavní obsah
Článek

České ženy bourají zažité mýty. Kromě šperků a oblečení vítají čtyři pětiny z nich pod stromečkem také užitečné dárky do domácnosti. A o jaké zajímavé kousky se jedná? Podívejte se na naše tipy!

Dámy, překvapily jste: 80 % z vás miluje praktické vánoční dárky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že i praktické dárky dělají radost, dnes už nikoho nepřekvapí. Výrobci totiž přicházejí se zajímavými nápady v luxusním provedení a dámy vesměs spojení praktičnosti a přepychu milují. My jsme proto vybrali několik zajímavých kousků, o které si ještě můžete říct k Vánocům. Balíček z Bonatex.cz totiž přijde i v předvánočním shonu do druhého dne.

Luxus a divočina u vás v ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní povlečení patří bezesporu mezi top praktické dárky. Je totiž krásné, rozjasní celou ložnici a navíc vzbuzuje ten úžasný pocit přepychu. A hitparádu originálních designů tuto sezonu suverénně ovládají zvířecí motivy. Jako naprostou jedničku jsme zvolili povlečení Bengal, které se z jedné strany pyšní tygřími proužky a ze strany druhé originálním černobílým vzorem. Koupíte ho v dárkovém šestidílném balení, které obsahuje i prostěradlo.

Hřejivý flanel na zimu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co se týče praktičnosti v zimních měsících, vítězí na plné čáře flanelové povlečení. Je totiž krásně teploučké a příjemné na dotek. A vyrábí se také v úžasných vzorech, které i v chmurném počasí dokážou zvednout náladu. Co říkáte třeba povlečení Lilie v pozitivní zelené barvičce? Kromě pěkného vzhledu vás potěší praktickým zapínáním na zip. Hned si ho zamilujete.

Proužky jsou stále v módě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pruhované povlečení je věčným evergreenem. Proužky jsou totiž hravé, elegantní i líbivé a trendy. A v kombinaci se zářivými barvami se hned stanou dominantou ložnice. Nás nejvíce zaujalo bavlněné povlečení Ella – v modré, tyrkysové, zelené a šedé barvičce. Vyrábí se hned v několika variantách, takže padne všem – na jednolůžko i manželskou postel.

Originální víceúčelová deka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také zbožňujete, když se můžete zachumlat do teploučka při sledování televize nebo při čtení knížky? Nechte si od Ježíška nadělit novou příjemnou deku Fred. Oceníte ji večer, když vám bude táhnout na nohy, i během celého dne. Díky své velikosti (na délku má před dva metry!) a originálnímu designu totiž poslouží skvěle také jako přehoz přes sedačku či přes postel.

Hit letošních vánoc – bambusové ručníky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi neoblíbenější dárky tohoto roku můžeme už teď podle prodejů zařadit také bambusové ručníky. Pozor – tyhle zajímavé kousky jsou skutečně vyrobeny z bambusových vláken v kombinaci s čistou bavlnou. Užijete si tak všechny výhody těchto obou rostlin – antibakteriální, protiplísňové i antistatické vlastnosti, stejně jako vysokou savost a extra pohodlí. Zkrátka skvělý dárek pro vás i pro maminku či tchyni.

Další články

Načítám