Hlavní obsah
Článek

Ani ne čtrnáct dnů po vítězství v soutěži SuperStar už jsme potkali rozkošnou zrzku Sabinu Křovákovou (32) na velkolepé společenské události. A v hodně zajímavé společnosti. Zpěvačka trávila čas s předminulou stříbrnou SuperStar Mirem Šmajdou (35).

Sabina už vydala svoji první desku, která je složena ze skladeb, které zpívala při soutěži. "Ale těším se na tu další, která bude z mých vlastních písní," svěřila Super.cz své pocity zpěvačka, která už má i nový management. Upsala se do stáje Leška Wronky, který se stará i o porotkyni Ewu Farnou (30) a také o loňskou finalistku Gabrielu Gunčíkovou (30).

"Snad se nade mnou za tři měsíce nezavře voda. Vím, že je to v šoubyznysu těžké," doufá Sabina, která sbírala zkušenosti také u Miro Šmajdy, který má právě po klubovém turné a ještě se na něj nezapomnělo.

Miro ovšem vypadal, že mu jde i o něco víc, než je pouhé předávání zkušeností. "Přítelkyni nemám, teď přes léto ani žádnou nehledám. Jenom se bavím," svěřil Super.cz rodák z Košic a odvedl si Sabinu do útrob parku u krčského zámečku.

Reklama

Další články

Načítám