Hlavní obsah
Článek

Vítěz soutěže X-Factor Jiří Zonyga (48) zvládá víc než leckterý třicátník. V Johance z Arku je zamilován do Lucie Šoralové, Báře Basikové dělá manžela v muzikálu Lucrezia Borgia a nejnověji je partnerem Míši Noskové v divadle Semafor. Kromě toho účinkuje i v pohádkovém muzikálu Kapka medu pro Verunku a v Divadle Kalich získal roli v nově připravovaném představení Mauglí. Neustále přejíždí mezi Moravou a Prahou a přitom stíhá ještě vystupovat s vlastní kapelou. Kde bere svou mužnou sílu? Vyzkoušel nový přírodní přípravek STOIN™.

NOVINKA na Super.cz: STOIN jen za 398 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přírodní doplněk stravy na podporu erekce STOIN™ je nejnovějším hitem společnosti Danare a.s., která se proslavila doplňkem stravy OBEZIN™. STOIN™ obsahuje jedinečnou kombinaci tělu vlastních aminokyselin, které zajišťují dokonalé prokrvení svalů včetně těch pohlavních, zlepšují a prodlužují erektivní schopnosti a sexuální prožitek a celkově napomáhají lepšímu okysličení těla. Přidané rostlinné složky STOINu fungují jako účinné afrodiziakum a podporují sexuální libido. Díky vhodné kombinaci aktivních přírodních látek tak vznikl jedinečný pomocník pro delší a intenzivnější sexuální zážitek. Tekutá forma sirupu STOIN™ umožňuje, že přípravek působí rychleji než jiné tabletové doplňky stravy. To vše bez vedlejších účinků.

Krásné a dlouhotrvající zážitky Vám přeje STOIN™

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„S Míšou Noskovou se známe už dlouho a účinkujeme spolu v řadě muzikálů,“ říká Jirka Zonyga o své herecké partnerce, která ve hře Jsme tým představuje jeho manželku. Svou roli hrají oba interpreti tak přesvědčivě, že jiskření jejich emocí v závěrečných scénách hry zcela podlehnete. Nabízí se tedy otázka: Jak je možné, že Jirka zvládá tolik hereckých partnerek? Kde bere svou mužskou sílu? „Rozhodně se chemii vyhýbám,“ říká Zonyga a dodává: „Když potřebuji pomoc, sáhnu po kvalitním přírodním doplňku stravy.“

NOVINKA na Super.cz: STOIN za pouhých 398 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přírodní STOIN™ je ideální pro každého muže, který se chce ujistit, že vydrží dost dlouho. To je možné díky jedinečné receptuře: Kombinace aminokyselin podporuje tvorbu svalů a lepší prokrvení. Intenzivní prožitek zaručí jihoamerická rostlina Muira Puama, kterou využívali na podporu erekce a jako účinné afrodiziakum již brazilští domorodci, zatímco mexičtí Májové na totéž používali keř Turnera Diffusa. Tribulus Terestris napomáhá vylučování mužských pohlavních hormonů, proto se také používá na podporu erektilních dysfunkcí. Výtažky všech těchto zázračných rostlin zaručují vysokou účinnost sirupu STOIN™.

Fungující české vynálezy STOIN™ a OBEZIN™ na Super.cz za pouhých 398 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Česká společnost Danare a.s. vyrábí také úspěšný přírodní přípravek OBEZIN™ na podporu zdravého hubnutí. Hlavní složkou je rostlinný polysacharidový komplex PSC™, který krátce po zapití zvětší svůj objem a tím částečně zaplní žaludek. Ten pak při jídle mnohem dříve vyšle signál do mozku, abyste přestali jíst, proto výrazně snížíte množství zkonzumovaného jídla. Další účinnou složkou OBEZINu je mořská řasa Spirulina platensis, která působí na chuťové centrum, aby se omezila chuť uzobávat sladkosti mezi jídly. S OBEZINem úspěšně hubne Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxim Turbulenc (-20 kg), Klára Kolomazníková (-12 kg) a Leona Šenková (-7 kg). S OBEZINem hubnete bez hladovění.

Další články

Načítám