Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Madonna (65) již dlouhá léta patří mezi nejúspěšnější zpěvačky světa. Jejím receptem na setrvání na špičce hudebních žebříčků nejsou jen dobré písně, ale také účinná propagace a skvělá show. Ačkoliv je pro některé Madonna obscénní umělkyní, pravdou je, že kdykoliv se odhalí, přibydou jí další fanoušci a prodejnost jejích alb stoupá. My jsme pro vás připravili přehled těch nejodvážnějších momentů, v nichž se pěvecká diva předvedla.

Ať už jde o chvíle, kdy se Madonna svlékla kvůli focení nebo o momenty, kdy odhalila své křivky před nespočtem fanoušků na koncertě, vždy se jedná o nezapomenutelné zážitky.

V poslední době asi nejvíc šokujícími snímky, na nichž Madonna ukázala své tělo, jsou fotografie, které vznikly během focení pro W magazín. Zpěvačka se na nich nachází ve zvláštních pózách a její intimní partie nejsou téměř vůbec zakryté. Několikrát také během vystoupení ukázala holé pozadí, a na jednom koncertu v Istanbulu dokonce odhalila celé ňadro.

Ať už se vám Madonnino chování líbí, nebo ne, jedno je jisté: Zpěvačka si svým chováním zajišťuje dobré promo a tak nějak to už k její image patří. Otázkou ovšem zůstává, do kolika let jí odhalování jejího těla vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám