Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávný konec vztahu moderátora Petra Vojnara s modelkou Petrou Frantovou měl smutnou dohru. Bývalý člen slavné chlapecké skupiny T-Boyz, kterého diváci znají z pořadu Nikdo není dokonalý, se na sociální síti rozčílil. Napsal, že se mu nelíbí, že si odnesla všechny dárky, které jí během vztahu dal, a jediné, co mu doma nechala, jsou vaginální čípky a necitelně položený zásnubní prsten. Teď si sype popel na hlavu a přiznává, že byl při psaní úplně opilý.

Jeho neurvalá reakce měla nepříjemné důsledky. „Utvrzuje mě jedině v tom, že jsem udělala správné rozhodnutí. Mám se fajn, začínám znovu a lépe,“ svěřila se Super.cz Frantová.

„O víkendu v noci jsem napsal vysoce inteligentní pojednání na téma rozchody. Pár lidí jsem tím neprávem urazil. Nestálo za tím nic jiného než mužské ego, které nezvládlo nastalou situaci, podpořené koňskou dávkou mixu Danielse, piva a červeného vína,“ přiznal nyní Vojnar, že přestřelil i kvůli alkoholu v krvi.

„S realitou posledních dnů mělo vše jen pramálo společného. Omluva všem, které to zajímá. Zároveň slibuji, že se budu vyhýbat alkoholu a sdílet budu opět už zase maximálně jen zvířátka a kytičky,“ nepřímo se omluvil Frantové Vojnar. Tak to má být: když chlap udělá chybu, má ji přiznat a kát se.

Reklama

Další články

Načítám