Hlavní obsah
Článek

Tak takhle jsme zpěvačku Anetu Langerovou (37) ještě nikdy neviděli. Sice v poslední době změnila styl oblékání a do šatníku zařadila i ženštější kousky, ovšem kostým, v němž se představuje nyní, to je něco zcela jiného.

V dobových šatech a účesu Aneta samozřejmě nepobíhá po pražských ulicích. Nádherný kostým oblékla v rámci své nové role v komorním muzikálu Touha jménem Einodis, v němž se spolu s Martou Kubišovou představí v postavě baronky Sidonie Nádherné - Aneta jako mladá Donie, Marta jako starší Sidi -, která byla poslední majitelkou zámku Vrchotovy Janovice. Tam, v zámeckých zahradách, se také natáčely projekce do muzikálu.

Aneta o svém novém hudebním počinu mluví se zaujetím. „Sidonie mi přirostla k srdci z různých důvodů. Jedním z nich je její touha po svobodě, volnosti a kontaktu s přírodou. Také obdivuji její odvahu, stejně tak jako u Marty Kubišové. Spolupráce s Martou mne velmi těší. Při každém pohledu na ni si vzpomenu na své dětství,“ řekla.

Komorní muzikál, jenž bude mít premiéru 19. června na Letní scéně Divadla Ungelt, divákovi přiblíží osobní život baronky na pozadí pohnutých historických událostí naší země. Vedle již zmíněných dam se v dalších rolích objeví Milan Hein, Igor Orozovič a Ondřej Novák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám