Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Petr Vágner (46), kterého znáte z Ordinace v růžové zahradě, se změnil k nepoznání. Na hlavě si nechal vytvořit pankáčské číro. Chybí snad už je zelená barva. "Vím, že je to velká změna. Ani manželka nebyla úplně nadšená," řekl Super.cz dvojnásobný otec Vágner. Jediný, kdo neprotestoval, byl kupodivu štáb seriálu.

"Moje postava se totiž charakterově dost mění. Diváci to uvidí už v červnových dílech. Budu spíš za raubíře a proběhnou i dost velké rodinné problémy," poodhalil děj seriálu na akci, kde moderoval zahájení soutěže o nejkrásnější fotoknihu. Prozradil také, kterou svou fotku by si do alba určitě nedal.

"Byla by to fotka z divadelní hry Mnoho povyku pro nic. Jsem na ní s panem Kodetem a panem Mrkvičkou. Zatímco oni vypadají normálně, já mám vysoké podpatky, šaty po baletce Národního divadla a ohromnou zrzavou paruku," vyprávěl.

Fotografii, kde má rudě rezavé vlasy by nevystavovala ani modelka Jitka Válková (32). "V patnácti jsem se pokoušela odbarvit na blond, ale nějak se to nepovedlo," upřesnila. Česká Miss Jitka Nováčková (31) by zase nechtěla, aby kdokoli viděl její fotku z dětství. "Bylo mi šest. S kamarádkou jsme stavěly sněhuláka. Za to, co jsme měly na sobě, by se nemusely stydět ani děti v nejpříšernějším ghetu," zabrousila do vzpomínek.

Gabriela Partyšová zase nechce vidět fotky, na kterých byla kromě těhotenství nejtlustší v životě. "V devatenácti jsem měla dvaašedesát kilo. Fotky z té doby leží v krabici, kterou nesmí nikdo otevřít," svěřila Gábina.

Jisté je, že Peter Nagy by určitě nechtěl, aby vyšla jakákoliv fotka z pořádané akce, kde by neměl sluneční brýle. "Měl jsem včera křest desky, brýle nesundám. Nechci způsobit nikomu otřes," vymlouval se.

Reklama

Další články

Načítám