Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympionik David Svoboda prožil s herečkou Alicí Bendovou (50) chvilky, o kterých si všichni ostatní muži, kromě jejího přítele, mohou nechat pouze zdát. Při focení kalendáře se spolu ocitli ve velmi sporém oděvu v netradiční páře. Oba aktéři tak měli ideální příležitost okukovat svá polonahá těla.

David s Alicí fotili provokativní fotografie s lehce erotickým nádechem z počátku v chladících boxech, kde jim však bylo velmi chladno, a proto je fotograf následně přesunul do udírny, kde již bylo o poznání tepleji. Jejich kůže zde dostaly chutný nádech čerstvě vyuzené šunky a kalendářoví milenci si tak navzájem velmi příjemně voněli.

„Fotilo se mi příjemně, za což asi mohl hlavně dobrý tým. Trochu jsme však mrzli v chladících boxech, a pak se zase pěkně vyudili v udírnách. Fotilo se přímo ve fabrice, kde se šunka vyrábí, a musím říct, že jsem byla překvapená, jak přísná hygienická pravidla tam panují. A to je další důvod, proč chci tuhle šunku jíst,“ říká stále krásná Alice Bendová.

„Já jsem ve focení spíš nováček, nejsem zvyklý pózovat fotografům, ale když se sejde dobrá parta lidí, jde to tak nějak samo,“ říká sympaťák David Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám