Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční soutěž o výhry v ceně 123 tisíc korun a odměny pro věrné zákazníky v hodnotě 1 miliónu korun, vedle toho luxusní a zajímavé dárky za skvělé ceny – to jsou výhody nákupu na slevovém portálu Pepa.cz. Šanci na výhru má každý, kdo si do 6. ledna 2013 zakoupí v obchodě Pepa.cz slevový kupon. Kupujte atraktivní a výhodné dárky u Pepa.cz, při platbě kartou garantujeme dodání voucheru do 2 hodin!

Exkluzivní wellness pobyt ve 4* karlovarském hotelu Alice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Třídenní pobyt v luxusním 4* hotelu pro dvě osoby zahrnuje polopenzi, wellcome drink i bohatý balíček wellness procedur. Vychutnejte si snídaně formou teplého i studeného bufetu i čtyřchodové servírované večere a relaxujte při masáži, oxygenoterapii či rašelinovém zábalu. Navštivte solnou jeskyni a odpočiňte si při hydromasážní, perličkové nebo regenerační přísadové koupeli. Zakoupením nabídky získáte 25% slevu na další pobyt.

Adrenalinová jízda v luxusním voze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Darujte nezapomenutelný zážitek v podobě projížďky v supervozech Ferrari F 430, BMW M6, Nissan GT-R, Audi R8,PORSCHE 911 TURBO či Lamborghini Gallardo. 30minutové projížďky, které jsou kombinací jízdy po letištní ploše, pozemní komunikaci a dálnici, probíhají na Letišti Hoškovice. Kupte originální vánoční dárek a získejte 25% slevu na další nákup.

Třídenní regenerační lázeňský wellness pobyt v Luhačovicích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Darujte svým blízkým léčivý lázeňský wellness pobyt v Luhačovicích. 3denní regenerační pobyt zahrnuje ubytování pro dva v Lázeňském domě Praha včetně polopenze. V ceně balíčku je rekondiční a regenerační léčebný program obsahující parafínový zábal, termální masáž pro celkovou regeneraci organismu, inhalace minerální vodou Vincentka či Viola, vířivka nohou, návštěvy posilovny a mnoho dalšího. Zakoupením nabídky, která je velmi vhodná i pro starší generaci, získáte 25% slevu na další pobyt.

Střelba z 9 zbraní dle vlastního výběru 90 ostrými náboji bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte svému miláčkovi být na chvíli akčním hrdinou či profesionálním vojákem. Bude si moci vybrat ze 40 modelů zbraní (obranné brokovnice "Pumpa" Mossberg, sniper pušky, revolveru 44 Magnum, samopalu vzor 61 Škorpion, revolveru S&W a mnoha dalších) a pod vedením zkušeného instruktora střílet 90 ostrými náboji, aniž by vlastnil zbrojní průkaz. Střelby probíhají ve střelnicích u Kladna, Prostějova nebo Jičína. Koupí tohoto adrenalinového zážitku získáte jako bonus 25% slevu na další nákup.

Luxusní wellness pobyt a lyžování v Beskydech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Třídenní pobyt s polopenzí pro dva ve vyhlášeném hotelu Bahenec v Beskydech nabízí dokonalé spojení relaxace a aktivního odpočinku. Vychutnejte si snídani formou bufetu i bohaté čtyřchodové menu na večeři. Užijte si lyžování díky 50% slevě na skypass a poté dopřejte svému tělu odpočinek v originální pivní lázni, originální slámové lázni, finské sauně nebo hotelovém bazénu. Využijte naši nabídku a získejte 25% slevu na další pobyt.

Další články

Načítám