Hlavní obsah
Článek

Herec Sean Penn se prý těžce smiřuje s faktem, že nebyl nikdy milován. Za podvodné označil manželství s Madonnou (65) i Robin Wright. Ani jedna z žen ho prý nikdy nemilovala a jejich manželství tak bylo de facto neplatné. S popovou královnou byl ženatý čtyři léta do roku 1989. S Wright přes třináct let do roku 2010.

„Není nic ostudného na tom přiznat, že my všichni chceme být někým milováni. Když se ale podívám na svůj život a lásku, nemám pocit, že bych to někdy zažil. Byl jsem to jenom já, kdo si během několika těchto zaslepujících okolností nebyl zcela jistý, že jde o podvod,“ odsoudil svá manželství dvaapadesátiletý herec.

U rozvodu s Robin mu prý ale došlo, že to podvod celé ty roky byl. S Wright má jednadvacetiletou Dylan a devatenáctiletého Hoppera.

„Když přijdete k rozvodu, všechna pravda o vaší lásce vyjde najevo. Tak tam sedíte a říkáte si: ‚Do pr***e, co jsem to celé ty roky dělal? Co jsem to dělal, že jsem věřil, že tato osoba do toho investovala tolik?‘ Je to vlastně fantasticky nejhorší ponížení v nejlepším slova smyslu. Může to v někom vyvolat velkou zahořklost a zatvrzelost a uzavřenost, ale u mě to vedlo k opaku,“ dodal Penn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám