Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Koller, Michal Dvořák a také hvězda reklamy na mobilního operátora Lukáš Pavlásek se sešli a nafotili vánoční kampaň s živou kozou. A nedostali za to ani korunu. Členové legendární kapely Lucie, která ohlásila návrat, a populární herec se nechali přemluvit na focení pro charitativní organizaci.

„Nejsem zastánce zbytečných vánočních dárků. Když mě zástupci Člověka v tísni oslovili, abych se připojil k projektu, neváhal jsem ani minutu a kývnul jsem. Pak jsem to řekl Davidovi, který se rozhodl, že do toho půjde se mnou,“ prozradil Michal Dvořák.

„Pánové byli naprosto sehraní. Nespojuje je totiž jen chuť pomáhat, ale také hudba. Jen málokdo totiž ví, že je Lukáš Pavlásek nejen výborným komikem, ale také skvělým textařem,“ dodal zástupce společnosti Člověk v tísni Tomáš Vyhnálek.

Program Skutečný dárek, pro který hvězdy nafotily kampaň, funguje tak, že po vybrání a zaplacení skutečného dárku obdrží každý dárce certifikát, do kterého může vepsat osobní věnování. Nejpodstatnější na celém projektu je, že 100% ceny darovacího certifikátu jde na pomoc potřebným lidem. Díky prodeji dárkových certifikátů je v zemích postižených nedostatkem zajištěna pitná voda, vzdělání, lékařská pomoc, živnost či ekonomická soběstačnost.

Reklama

Další články

Načítám