Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Její oči vás uhranou! A nejen ony. Studentka druhého ročníku brněnského gymnázia Andrea Žiačiková (17) se spolu se třemi kamarádkami nafotila ve stylizaci lesních víl. A i když ty jsou bytostmi nadpřirozenými, minimálně v případě Andrejky oplývají neuvěřitelnou krásou a sex-appealem předních topmodelek. Žiačiková si vzala na focení tak hluboký výstřih, že i slunce chtělo studem zalézt! Podívejte se do fotogalerie na Andreu i na snímky další éterické krásky.

O Andrejce jsme na Super.cz již dvakrát psali. V září 2012 jsme jí předvídali úspěch v soutěži iMiss (stala se iMiss Sympatie), v říjnu jsme si pořádně všimli její podoby s Andreou Verešovou (43).

Tentokrát se fotila s hvězdou seriálu Gympl Sárou Sandevou, herečkou z Ulice Sabinou Rojkovou (jejich snímky vám také brzy přineseme) a Annou Kadeřávkovou, žačkou pražské konzervatoře.

Fotky má na svědomí Petra Kropáčová, které dívky pomohly v realizaci jejího fotografického projektu Víly. A zdá se, že jde o velký úspěch. Slečnám to na fotkách sluší a přes svůj půvab si zachovávají jistou nevinnost.

Reklama

Další články

Načítám