Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ložnice je místo, kam za vámi nemohou pracovní problémy a starosti běžného života. Udělejte ze své ložnice oázu, která vás vždy naladí na tu správnou vlnu. A jaká je nejsnadnější cesta? Vybrat si to správné povlečení. Zkusíte raději extravagantní, jemně elegantní nebo dáte přednost geometrii?

Znáte bavlněný satén?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky speciální úpravě bavlny na sebe tento nejoblíbenější přírodní materiál bere podobu saténu. Povlečení z hladké bavlny je na dotek jemné a hebké, navíc v létě příjemně chladí a v zimě zahřeje. A co je nejlepší? Na rozdíl od nekvalitních polyesterových napodobenin neklouže. Hladká bavlna je luxus, který si můžete dovolit i vy!

Přírodní barevné tóny a geometrie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barvy v přírodních tónech budou vaší ložnici slušet! Čokoládová barva v kombinaci s vanilkově žlutou vnesou do místnosti příjemnou atmosféru pohody a zajímavý vzor dodává povlečení šmrnc. Určitě vás potěší také svým oboustranným vzorem, který umožňuje měnit barvu dle vaší nálady. Ulehněte do nadpozemsky jemných peřin ještě dnes!

Kontrastní extravagance pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do ložnice patří i černá! Na první pohled extravagantní barevná kombinace černé a červené barvy je zjemněna bílými a šedými tóny a třešinkou na dortu jsou jemné květy vlčího máku. Nebojte se experimentovat a vpusťte do ložnice neotřelé barvy a motivy. Uvidíte, jak se vaše ložnice rázem promění.

Ložnice s nádechem exotiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvířecí vzory nikdy nevyjdou z módy. Tlumené přírodní tóny a zvířecí potisky dodají vaší ložnici novou, exotickou atmosféru. Nádech vzdálených krajů můžete mít doma po celý rok! Díky oboustranné přikrývce můžete motiv měnit podle nálady bez složitého převlékání.

Jemnost a elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Extravagance není nic pro vás? Hledáte spíše decentní, ale elegantní motivy? Povlečení Paradise je pro vás to pravé! Jemná harmonie šedých, bílých a hnědých tónů v kombinaci s květinovým motivem promění vaši ložnici v oázu klidu a relaxace. Nechte se hýčkat jemností bavlněného saténu!

Další články

Načítám