Hlavní obsah
Článek

Přestože se tento způsob léta zdá poněkud nešťastný, vítězky České Miss stále věří, že počasí přece jen dovolí vyrazit na koupaliště a pláže. Gabriela Kratochvílová (34), Lucie Kovandová (30) a Monika Leová (32) proto společně vyrazily na nákup všeho potřebného, co jim nesmí chybět na pořádnou opalovačku.

„Ze srdce doufám, že nás letos čeká opravdové léto plné slunce a tepla, abych mohla vyrazit na koupaliště nebo s kamarády k řece. Jsem vodní živel, a tak ráda řádím pod i nad hladinou, ale nepohrdnu ani relaxováním na dece. Plavky si přibalím ale i na hudební festivaly, kam se letos opět chystám, kde jsou s kloboukem a džínovými šortkami naprosto nezbytné,“ říká Česká Miss Gabriela Kratochvílová, která si v butiku kromě plavek vyzkoušela také paruku s dlouhými blond vlasy. Roztomilý rošťácký sestřih na kluka jí ale sluší mnohem víc než image mořské panny.

A co by se dělo v případě, pokud by léto do Čech opravdu nepřišlo? „Plánuji si naplno užít sluníčka na Mauriciu, kam se na podzim v rámci své výhry chystám, pokud mi to povinnosti dovolí.“

Reklama

Další články

Načítám