Hlavní obsah
Článek

Je možné, aby čerstvá maminka po dvou porodech a ve svých 40 letech měla postavu stejnou jako ve třiceti? Topmodelka Simona Krainová nám dokazuje, že to lze. Jak to ale dělá? A bude v tom pokračovat? Spekulací bylo mnoho, ale zjistili jsme, že pravda je veskrze jednoduchá.

Nebyl čas užívat si kil navíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že Simona má opět postavičku, kterou by jí mohli závidět leckteré mladší kolegyně, o tom není pochyb. Zeptali jsme se tedy Simony, jak to dělá a kam zmizela všechna ta poporodní kila tak rychle? "Ono to rychle být muselo. Mezi všechny ty povinnosti běžné maminky se tlačily další povinnosti jako focení pro reklamní kampaně, nový projekt s mou agenturou, rozhovory s novináři či společenské akce. A bohužel jsem nemohla jen říct: Teď nemůžu, vždyť jsem porodila, potřebuji si odpočinout a zhubnout pár kil. A protože jsem tedy moc toho času neměla, kromě fyzické aktivity jsem se svěřila také do rukou odborníků kliniky YES VISAGE, jejíž jsem léta tváří i klientkou zároveň. To je celé zázračné tajemství mého hubnutí," dodává s úsměvem Simona.

Už druhý den štíhlá a ve formě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Simonino tajemství je tedy na estetické klinice YES VISAGE, která je expertem na redukci tuku a formování postavy v Česku a na Slovensku s nejmodernějšími postupy a technologiemi. Nahlédli jsme pod pokličku YESu abychom vám představili 3 nejpopulárnější současné zázraky pro dokonalou postavu. Absolutním hitem u nás i ve světě je nejmodernější laserem asistovaná liposukce SlimLipo. Tuto novinku u nás i na Slovensku provádí jako jediná právě klinika YES VISAGE. Jedná se o moderní ambulantní a bezbolestnou techniku permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku. Dokáže odstranit jakékoli množství přebytečného tuku v jakékoliv problémové partii v rámci jednoho zákroku a zároveň kůži v daném místě zpět efektivně stáhne a vypne bez kožních převisů. V oblasti nohou dokáže odstranit také celulitidu. Je to skutečné odstranění tuku, ale bez narkózy, bez modřin, bez hospitalizace v nemocnici a hlavně trvale! Oproti klasickým metodám se jedná o metodu mnohem šetrnější a již druhý den jste funkční. Můžete se tak těšit ze štíhlého těla a jít nakupovat celý nový šatník menší až o 3 velikosti.

Zamražte si svá kila navíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Budeme-li pátrat po zcela neinvazivní metodě zhubnutí v oblasti bříška, boků, stehen či paží, pak další zázrak nese jméno kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. Je to nejúčinnější plně neinvazivní redukce tuku vůbec. Má největší rozsah účinnosti a úbytku tukové tkáně, přičemž tukové buňky jsou odstraněny trvale. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinka YES VISAGE. Již není tajemstvím, že právě sama Simona po prvním porodu díky Zeltiq kryolipolýze, neboli lidově "liposukci zmražením tukových buněk", zhubla přes bříško 7 cm.

Pryč s dvojitou bradou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podbradek je rozšířený a častý problém. Navíc tento problém není ani zdaleka pouze problémem lidí s kily navíc, i jinak štíhlí lidé mohou mít zvětšený podbradek. Existuje mnoho procedur, které vám slíbí jeho redukci, ale existuje pouze jedna metoda, která vás jej dokáže zbavit úplně. Laserové odstranění tukového ložiska technologií SlimLipo. Skutečně odstraní tukovou tkáň a zpět vypne povolenou kůži. To vše bez narkózy, bez modřin a bez vyřazení z běžného života.

Vyhrajte o proměnu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Soutěžte o proměnu se Simonou Krainovou dle vašeho přání. Více o možnostech proměny a soutěži naleznete na stránkách kliniky.

Další články

Načítám