Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsný rapper Rytmus (47) se na sociální síti opět ostře vyjádřil o expříteli své současné partnerky Dary Rolins (51) Matěji Homolovi.

Vadilo mu totiž, jak se o něm Homola vyjadřoval v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou. V něm frontman kapely Wohnout mimo jiné tvrdil, jak mu vadilo, že se Rytmus pletl do kauzy péče o jeho dceru Lauru a jak neustále prohlašuje, že nemá rád bulvár, jemuž přitom poskytuje rozhovory, kde se podle Rytmuse naváží do něj a do Dary.

Rytmus tentokrát nevydržel zůstat na věcí a do Homoly se pustil hodně zostra. "Tento občasný uživatel drog si mě zas bere do toho svého orálního otvoru. Maťo, je* už na mě a na Daru, nikoho to nezajímá," vzkázal Homolovi ve svém "obyčejném vyjádření" na sociální síti.

Homola se navíc podle Rytmusových slov začal o svou dceru Lauru více zajímat až na popud sociální pracovnice.

"Myslet si a být dobrý fotr je ku*va rozdíl, jsi rozbitý vyschízovaný hulič, nechápu, jak si po tom všem můžeš hrát na toho hodného? Na dobráka, který vinou jiných přišel o svá práva. To si vážně uvěřil tomu, že tě dojeb*la média, Dara a já?? Nebo ses náhodou dojeb*l ty sám? Co všechny ty fotrovské povinnosti, které si začal plnit až po návštěvě sociální pracovnice? To ti vážně není trapné před tebou samým?" ptá se Rytmus Homoly.

Jak se zdá, je zaděláno na další mediální přestřelku. "Poslyš, nepříteli můj, pokud chceš se mnou válku, tak se připrav, že na takové panáčky, jako jsi ty, jsem zvyklý minimálně patnáct let,“ varoval Homolu naštvaný rapper.

Reklama

Další články

Načítám