Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký společenský magazín People má na titulce další exkluzivní fotografii. Tentokrát získal snímky novorozené dcerky Drew Barrymore (37) pojmenované Olive, kterou herečka přivedla na svět koncem září. Roztomilá malá ‚Oliva‘ je jejím prvním potomkem.

Tatínkem rozkošného dítka je umělecký poradce a hereččin manžel Will Kopelman, jehož si Drew rovněž nemůže vynachválit. „Skutečně jsem si přála tradiční domov pro své dítě. Will vyrostl v pevné rodině a také ji zastává. Hodně mě to všechno dojímá, protože je to celé jako zázrak,“ nemůže stále uvěřit Drew.

„Dva týdny jsem nemohla jíst ani spát, byla jsem tak nervózní! Najednou musíte kvůli dítěti čelit největšímu strachu, co znáte,“ uvedla herečka, která zároveň v talk show Ellen DeGeneres vysvětlila jméno své dcerky: „Byla jsem v třetím měsíci těhotenství a s manželem jsme četli knihu. Psalo se v ní, že ve třetím měsíci je dítě velké jako oliva, a tak se to stalo. Už jsme to pak nikdy nechtěli změnit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám