Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již pouze stříbrný Slavík Karel Gott (†80) s manželkou Ivanou se stali kmotry kalendáře pro nadaci Marie Vodičkové Fond ohrožených dětí, která je zaměřena na pomoc týraným dětem. Byli jsme zvědaví, jak se na to Gottovi vystrojí, neboť akce probíhala ve vlhkém skleníku. Spíš než hvězdný pár nás svým outfitem ale zaujala moderátorka křtu Štěpánka Duchková (51).

Karel Gott byl jako vždy elegantní v luxusním obleku, Ivana si pro jistotu pod svetřík vzala dívčí růžovou košilku, kdyby se jí udělalo horko. Ale vydržela a ani když se fotilo mezi orchidejemi, jimiž je pražská botanická zahrada proslulá, svršek nesvlékla.

Největší horko ale muselo být právě Štěpánce. Moderátorka si potrpí na lady styl, tentokrát to ovšem trochu přehnala. Sukni s tak vysokým pasem jsme snad v Praze ještě neviděli. Duchkové její horní lem sahal až vysoko nad žaludek. Už tak štíhlá Štěpánka se díky vysoké teplotě musela tak zahřát, že jí ještě v pase ubylo několik dalších centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám