Hlavní obsah
Článek

Organizace spojených národů pořádala konferenci proti homofobii a pozvala si na ni zpěváka Rickyho Martina. Portorický zpěvák prodělal comming-out neboli veřejné přiznání se k homosexuální orientaci před dvěma lety. Od té doby už několikrát prohlásil, že lepší životní zážitek neměl. Comming-out by prý rád prožíval díky tomu zas a znova. Což tvrdil i na konferenci OSN.

„Comming-out je nádherný, v tu chvíli přiznáváte, že jste našli lásku. Mnoho let jsem žil ve strachu, protože jsem se nenáviděl, vyrůstal jsem v tom, že jsem neustále slyšel ten pokřivený názor: ‚Jsi gay. Skončíš v pekle,‘“ prohlásil Ricky ve své řeči.

Konference mu údajně dodala obrovskou chuť a sílu bojovat s homofobií. „Bylo úžasné být mezi tolika lidmi, kteří bojují za stejné věci – rovnoprávnost, lásku a sociální spravedlnost,“ dodal Martin.

Populární zpěvák si nechal odnosit náhradní matkou dvojčata Mattea a Valentina počatá z jeho vlastního spermatu. Vychovává je s přítelem Carlosem Gonzalezem Abellou, s nímž by prý rád jednou vstoupil do manželství. Ovšem v rodném Portoriku zatím osoby stejného pohlaví manželství uzavírat nemohou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám