Hlavní obsah
Článek

Jak vyzrát nad žalostnou dopravní situací v Praze, která je po povodních ještě horší než obvykle? „Pořiďte si koloběžku," radí Jiří Mádl (37) ze své vlastní zkušenosti.

Populární český herec brázdí ulice na speciálním vozítku jménem Hugo, které díky svému pohonu funguje velmi podobně jako elektrokolo. Představte si, že Mádl toto zvláštní přibližovadlo sám vynalezl. „Vyvinul jsem ho společně s kamarádem. Mám na něj patent," prozradil Evě Decastelo (45) v rozhovoru, který se objeví ve středečním Top Star magazínu.

Moderátorka si nám postěžovala, že uhnat herce na schůzku nebylo vůbec jednoduché. Mádl má rozděláno několik projektů, právě dotočil s Tomášem Vorlem snímek Vejška a mimo jiné také připravuje vlastní film pro děti, pro který napsal scénář, a bude ho dokonce sám režírovat.

Během povídání Jirka zavzpomínal také na své první setkání s Vojtou Kotkem (36) během konkurzu do filmu. Kotek byl Mádlovi prý tak nesympatický, že ho praštil volně ležícím ramínkem na šaty. Dlužno dodat, že Mádl v otázkách svého soukromí často neříká úplnou pravdu, a tak je těžké říct, jestli si i tentokrát nevymýšlel.

Reklama

Další články

Načítám