Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Cesty domů Petra Horváthová má co ukázat. Na natáčení poslední scény šesté řady seriálu jí stylistky oblékly šaty, které spíše připomínaly delší tričko. Petře končily jen pár centimetrů pod zadečkem a při sebemenším pohybu předvedla i své pozadí.

Petra odhalila nožky i zadeček při loučení se svým seriálovým otcem Aloisem Švehlíkem, který v posledním díle nastupuje do vězení. Scéna, kterou uvidíte ve středu, byla, co se týče produkce, poměrně náročná, protože před kamerou se ten den objevily téměř všechny hlavní postavy seriálu.

„Pro mě je dnešní den trochu smutný. S touto šestou řadou končí etapa Kosíků a Bernátů, příběh, do něhož jsem byla zapojená od začátku. Takže cítím určitou nostalgii, ale zároveň zvědavost, protože každý konec je otevřená možnost pro něco dalšího, co život přinese. Uvidíme, co bude dál,“ řekla Petra Horváthová, která se s diváky loučí ve velkém stylu.

Ukáže nejen své herecké umění, ale také tělo. Doposud nikdy takhle krátké šaty neměla. A ukázala, že i štíhlé slečny mají trošku problém s pomerančovou kůží. A vůbec to nevadí. Petra je i tak sexy!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám