Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se nezadržitelně blíží a téměř každý uvažuje, čím obdaruje své blízké na Štědrý den. Nejinak je tomu u rodičů, kteří přemýšlejí, jak udělat radost svým dětem - například populární hračkou, kterou si přály. Provedli jsme průzkum českých obchodů. Ještě před měsícem bylo oblíbených hraček na regálech plno, ale nyní ve většině obchodů zmizely ty největší hity. Víme, kde se dají tyhle hračky na poslední chvíli ještě sehnat.

Co se nejrychleji vyprodává?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi letos nejrychleji prodávající se hračky patří jednoznačně Robo Ryba, která se stala hitem pro všechny věkové kategorie. Děvčata si oblíbila interaktivní zvířátko Furby a zvlášť pro kluky se stalo hitem RC Super rychlé auto. Pro nejmenší jsou populární hudební nástroje, za zmínku stojí například rolovací piano.

Robo Ryba = Letošní hit pro malé i dospělé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem se jednoznačně stala Robo Ryba, která uchvátila letos celý evropský trh. Tyto elektronické rybičky jdou na dračku až nečekaným tempem a prodejci si rvou vlasy, že rybiček neobjednali před Vánoci více. Zejména mizí základní sada dvou rybiček, které můžete znát z oblíbeného filmu Hledá se Nemo.

Dívky si oblíbily Furbyho!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový model této nejprodávanější interaktivní hračky, která se stala hitem v USA v minulých letech, nyní bere útokem i Česko! Furby má svůj vlastní rozum. Záleží pouze na vás, jakou bude mít náladu.

Pro kluky jedině RC Super rychlé auto!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doslova hitem letošních Vánoc se tradičně staly RC modely s dálkovým ovládáním, které jsou ideálním dárkem nejen pro každého chlapce, ale i dospělého muže. Pro kluky se stal hit RC Super rychlé auto, se kterým můžete jezdit rychlostí až 22 km/h, skákat z libovolné výšky a dělat s ním neuvěřitelné přemety. Se Super rychlým autem si prostě užijete hodně zábavy.

Hudební nástroje pro nejmenší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hudební hračky patří každoročně mezi velmi oblíbené dárky pro menší děti. Tento rok se ovšem roztrhl pytel s novinkami, a proto se můžou naše ratolesti těšit na rolovací piáno, hrající tyčky na bubnování nebo dokonce i mixážní pult pro malé dýdžeje.

Víme, kde se ještě dají sehnat. A navíc levně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo má čas v hektickém obchodu plném lidí shánět hračky? Nikdo z nás ale také nechce na Štědrý den vidět zklamané tváře svých dětí. Objevili jsme internetový obchod, kde mají poslední kusy skladem. Jedná se o Sparkys.cz. V jejich sortimentu najdete mnoho tradičních hraček, ale i hity posledních měsíců, jako je hit Robo Ryba, která je v ostatních obchodech beznadějně vyprodaná. Sparkys ovšem očekává posledních pár stovek kusů. Navíc máte jistotu dodání do Štědrého dne.

Další články

Načítám