Hlavní obsah
Článek

Super.cz se podařilo exkluzivně získat scénář filmu, který má vzniknout na motivy života Ivety Bartošové (†48). Jak jsme již informovali, námět má na svědomí Slávek Boura, jenž chtěl zpěvačku do příprav angažovat, jenže její přítel Rychtář to odmítl, a připravil ji tak patrně o milióny. Ve snímku nemá chybět akce, emoce, láska, zrada i nenávist.

Příběh začíná ve chvíli, kdy se zpěvačka, která má často problémy s alkoholem a prášky, stává obětí dopravní nehody. Po převozu do nemocnice se zjistí, že trpí úplnou ztrátou paměti. Ivetu to šokuje, a když zjistí, kdo vlastně dříve byla a že ji sociálka připravila o dítě, protože se o něj nebyla schopná postarat, zhroutí se.

Později uteče z kliniky, na kterou byla převezena, a hledá ji policie i novináři. Ona zatím poslouchá životní moudra od bezdomovce v parku, který jí nabídne krabicové víno. Pod jeho vlivem se změní její chování a uteče.

„(Bezdomovec Nula) jí řekne, že mu někoho připomíná, nějakou herečku nebo co. To I. B. silně vyplaší, probudí ji to a rozčílí. Najednou se změní ve vzteklou a hrubě nadávající hysterku. Odhazuje půjčený kabát na zem a utíká nočním parkem pryč. Jako by utíkala sama před sebou,“ píše se ve scénáři k filmu s podtitulem Když zapomeneš na minulost, tvoříš novou budoucnost. Filmová zpěvačka bohužel vběhne rovnou pod kola mladého motorkáře.

Ten se rozhodne Ivetu, o jejíž identitě nic neví, zachránit a vyléčit u sebe doma. Její život má po jeho boku konečně smysl. Nakonec se vrací i ke zpívání a manažerku jí dělá za spolupráci s konkurencí vyhozená bulvární novinářka.

Autoři předpokládali, že by Iveta mohla hrát samu sebe. S tím by se ale nedalo počítat. Ve scénáři je, že by se opila a styděla se za předchozí život. Skutečná Bartošová ale podle svých slov nemá s alkoholem problém a za vše špatné v jejím životě mohou novináři, nebo kdokoliv jiný, ale nikdy ne ona sama. Ani s účastí Ivetina syna Artura nebo jeho otce Ladislava Štaidla nelze počítat.

Reklama

Další články

Načítám