Hlavní obsah
Článek

Seškrtal i váš zaměstnavatel kvůli krizi odměny a benefity? Možná vás to překvapí, ale letos vás odmění O2. Pokud vaše firma volá právě přes tohohle operátora, dostanete na svůj služební telefon všechny slevy a výhody jako zákazníci O2. Vyzkoušeno, vážně to funguje.

Extra výhody na služební telefon

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevy můžete pohodlně čerpat na webu www.o2extravyhody.cz nebo pomocí aplikace pro chytré telefony. Stačí si vygenerovat kód a ten pak ukázat při placení. Od září už O2 takhle rozdalo slevy za 41 milionů korun. Není se čemu divit, slevy jsou štědré a navíc platí tam, kde tak jako tak nakupujete.

Na hory v novém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tisíce korun můžete ušetřit při nákupu zimního vybavení. S Extra výhodami máte slevu 20 % na vše v Alpine Pro, 15 % na 1 výrobek ve Sportisimo nebo 30 % v e-shopu Vagus. Více podobných slev najdete na www.o2extravyhody.cz v kategorii Nákupy. A těšte se: Až napadne sníh, dostanete ve 14 lyžařských střediscích 30% slevu na skipas.

Vánoční nákupy vás nezruinují

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S Extra výhodami od O2 můžete také čerpat o 1 Kč levnější pohonné hmoty u Agipu nebo si dát za 79 Kč zvýhodněné O2 Menu u McDonald´s. Slevy v řádu desítek procent dostanete i v lékárnách Lloyds, obchodech s hračkami Bambule, na vybavení domácnosti Tescoma a oblečení Levi's®, v obchodech Klenoty Aurum a v desítkách dalších obchodů a e-shopů.

Další články

Načítám