Hlavní obsah
Článek

O tom, že nebezpečné pronásledování může být velmi nepříjemnou záležitostí, by mohl hodiny vyprávět leader skupiny Gipsy.cz Radoslav Banga. Mezi jeho fanoušky se najdou i tací, kteří neváhají obtěžovat jeho i jeho krásnou novomanželku Veroniku. Dokonce se našla dívka, která chce podstoupit operaci, aby vypadala přesně jako Gipsyho žena!

„Jedna nejmenovaná slečna mě sleduje již několik let. Začala chodit na stejnou školu jako já, pak mi napsala, že se podle mne nechá prý předělat,“ prozradila Super.cz usměvavá Gipsyho choť, která oplývá neskutečnou krásou. Může to znít jako hloupý žert, jenže realita je mnohem horší. Dva z těch nejhorších stalkerů se údajně přestěhovali kvůli Gipsymu do Prahy.

„Osmnáctého prosince máme vánoční koncert v Lucerna Music Baru, kde chci především prožít super mejdan. Rozdáváme nádherné dárky – hodnotné poukazy na fakt skvělý hadry a kšiltovky. Dali jsme lidem také skvělé symbolické vstupné, tak doufám, že nám to nezkazí nějaký fanatik. Informoval jsem již ostrahu klubu,“ řekl poněkud smutně zpěvák, který má s fanatiky nejednu nepříjemnou zkušenost.

Radoslav se mimochodem před nedávnem podílel na tvorbě nového alba Lucie Bílé s názvem Modi, kde královna české pop music zpívá celkem dvě Gipsyho autorské písně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám