Hlavní obsah
Článek

Jako včely na med se slétly české známé tváře na předpremiéru velkofilmu Hobit, který je součástí příběhů spisovatele Johna Ronalda Reuela Tolkiena. Režisér Peter Jackson už nadchl diváky na celém světě zpracováním Pána prstenů a o to víc se všichni těšili na začátek příběhu, v němž hraje hlavní roli Bilbo Pytlík, jehož následovníci se vydali zachránit tajemný fantasy svět.

Snímek Hobit - Neočekávaná cesta si nenechala ujít herečka Míša Dolinová (60) se svou dcerou Terezou. "Na Pána prstenů jsem obě své dcery vzala moc brzy, bylo jim šest a osm, a tehdy to braly spíš jako horor. Ale teď Tolkienovy příběhy milují stejně jako já," řekla Super.cz.

Stejným fanouškem je i fotbalista Tomáš Ujfaluši. "S dcerkou Kačenkou jsem Pána prstenů viděl asi třikrát, samozřejmě všechny díly," svěřil. Do kina s sebou vzal přítelkyni, modelku Anetu Vignerovou (36), pro niž bylo seznámení s bájným světem premiérou. Stejně tak i pro její kolegyni z branže Ivetu Vítovou (40). Ale o pojmu hobit už něco věděla. "V Česku by ho mohl hrát Jirka Mádl," smála se.

Jiný názor měly Dagmar Patrasová (67) s dcerou Annou Slováčkovou. "Určitě Vojta Kotek (36)," domnívaly se. Jako hobitka mezi modelkami si připadá Dominika Kadlčková. "Ale snažím se to vyrovnat podpatky," vysvětlovala.

To nejmenší známá tvář na premiéře už toho moc vysvětlovat nemohla. "Ještě kdybych si nechala narůst chlupy na nohou, určitě by mě do nějaké role hobití slečny mohli obsadit," krčila rameny moderátorka Eva Decastelo (45).

Reklama

Další články

Načítám