Hlavní obsah
Článek

Matka Ornelly Štikové (31), dívky, která, ač je to k nevíře, zaujala čtenáře natolik, že se letos i loni stala nejsledovanější českou osobností, má pořádnou smůlu. Nejprve se pohádala s dcerou, ta pak Super.cz svěřila, že na ní matka za každou cenu chtěla vydělávat co nejvíc peněz, a tak se s ní rozkmotřila (na to Monika reagovala tím, že její dítě ovládá Kokta a že chtěla rodinu okrást). Nyní má zaděláno na další malér. Podle informací Super.cz na ni totiž podal žalobu Tomio Okamura, údajný expřítel Ornelly. Soud jí zakázal až do vydání rozsudku o bývalém kandidátovi na prezidenta mluvit!

Ornella tvrdila, že s Okamurou chodila pár měsíců v roce 2011. Ten to však mnohokrát popřel s tím, že se jen snažila vetřít do jeho přízně, žádala ho o podpis a snažila se zneužít jeho kreditní kartu.

Na jeho slova drsně zareagovala právě Monika Štiková, která sama chtěla s Okamurou vést soudní spor. „Budou kontaktováni lidé z akcí, kde jste Ornellu představoval jako svoji přítelkyni, a bude se dokládat svědectví sousedů v ulici, kteří u nás opakovaně viděli, jak přijíždíte, nebo odjíždíte s Ornellou. A vše bude transparentně vyšetřeno a posléze zveřejněno, aby se každý v této zemi dozvěděl, jak lžete a co jste za člověka,“ napsala Monika Okamurovi v esemesce.

Tomiovi tvrzení Štikových prý pořádně ublížilo. „Jsem oběť jejich konstrukcí. Nikdy jsem s tou slečnou nic neměl. Nesmírně mě poškozuje, že jsem s ní spojovaný,“ zoufal si Okamura.

Teď mu došla trpělivost a podal žalobu. V rámci předběžného opatření dostala Monika Štiková zákaz mluvit o senátorovi do médií.

K podobnému kroku již před časem přistoupila manželka Ornellina milence Josefa Kokty. Gábina Partyšová dvěma českým médiím prostřednictvím soudu zakázala psát o sobě, Josefu Koktovi a jejich soukromí v souvislosti se Štikovou. Nakonec ale žalobu stáhla a zrušila.

Nyní se s advokátkou, která ji u soudu zastupovala, soudí o čtvrt miliónu korun.

Reklama

Další články

Načítám