Hlavní obsah
Článek

Známý herec John Malkovich (59) nedávno zahrál svůj nejlepší akt - roli opravdového hrdiny. Charismatický Američan, který exceloval v rolích darebáků ve filmech, jako jsou Con Air nebo S nasazením života, zachránil život muži v Torontu.

„John Malkovich mi zachránil život,“ nechal se slyšet sedmasedmdesátiletý Jim Walpole pro deník The Toronto Sun. Jim přijel do Toronta společně se svou manželkou a jinými turisty na výlet. Když se odebrali z hotelu na procházku, zakopl, upadl a pořezal si krk o lešení.

„Šel jsem na procházku a prostě jsem upadl. Spadl jsem na lešení, které stálo podél hotelové zdi,“ pokračuje Walpole. Krev začala muži z krku crčet hrozně rychle a jeho manželka hystericky křičela o pomoc.

Čirou náhodou se poblíž místa nešťastné události nacházel i Malkovich, který v momentě, když scénu vystřiženou jako z filmu zahlédl, odhodil svou cigaretu a pospíchal na pomoc Walpoleovi. „Stlačil mi krk a řekl, že se bude snažit zastavit krvácení. Ten chlap vypadal, že ví, co dělá,“ dodal Walpole, který byl převezen do St. Michael´s Hospital, kde se o něj nemocniční personál postaral.

Skromný herec se k incidentu nevyjádřil, ale podle deníku The Sun jej v sobotu publikum divadla v Torontu, kde vystoupil jako Casanova, odměnilo bouřlivým potleskem.

Reklama

Další články

Načítám