Hlavní obsah
Článek

Kopíruje Jiří Pomeje (†54) svou bývalou manželku Ivetu Bartošovou? Zatímco ta se na jaře objevila na veřejnosti s monoklem a měla několik verzí od nočního stolku po zdroj světla (Rychtář prý na ni nesáhl), Jiří Pomeje příčinu stejného zranění nejdříve zapíral, pak ale domácí násilí ze strany své snoubenky Andrey Šťastné přiznal. „Upadl jsem na lampičku,“ řekl Super.cz v reakci na dřívější tvrzení své bývalky.

Budoucí Pomejeho nevěsta vypadá jako hodně krásné a ještě víc nebezpečné koťátko, které umí pořádně drápnout, když se mu něco nelíbí. A taky je to pravda! Podlitinu pod okem Pomejemu zavinila ona sama. „Jde o mého prvního monokla v životě. Vždycky jsem se rvačkám vyhýbal. A když už se se mnou někdo prát chtěl, stačilo vstát a při mých 191 centimetrech a sto kilogramech si to každý rozmyslel. Že mi nakonec udělá moncla holka, která má osmačtyřicet kilogramů, to jsem fakt netušil,“ kroutí hlavou moderátor VIP zpráv, který tvrdí, že ránu do oka dostal od přítelkyně ke svým čtvrtečním narozeninám.

Pomeje byl potrestán za nevhodné chování ke své lásce. „Všechno musí být poprvé. V sobotu jsme měli krásný večírek, při kterém jsem se rozhodl, že svou drahou polochtám, i když vím, jak je na to háklivá. Je strašně lechtivá, a varovala mě, ale nedal jsem si říct. Lochtal jsem ji zezadu, a v tu chvíli do ní vjela síla dvou mamutů a tří Schwarzeneggerů a ohnala se po mně loktem tak, že mi udělala pod levým okem modřinu,“ prozrazuje Jiří, na jehož zranění redakci upozornil anonym.

„Vážně jsem mu to udělat nechtěla. Moc mě to mrzelo, ale neměl si začínat. Nejdřív jsem si říkala, že dělá herečku a jančí jen tak, ale když jsem viděla, co jsem mu provedla, bylo mi trapně,“ stydí se Andrea.

„No co, z lásky jsem ještě nedostal. Jen doufám, že až se příští rok budeme brát, nebudu mít moncly pod oběma očima. Doteď se pořád dívám do zrcadla a Andrejce uznale říkám, jak ji za to miluju,“ dodal „Pomík“ závěrem. Snad příště herec a moderátor omylem nepřepadne přes Andreinu nožku a nespadne ze schodů. Pak by bylo kopírování chování jeho exmanželky úplně dokonalé…

Reklama

Další články

Načítám